احداث واحد تولید ترشی و خیارشور

احداث واحد تولید ترشی و خیارشور

دسته بندی : طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل : doc

حجم فایل : 231 کیلو بایت

تعداد صفحات : 29

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

چکیده :

هدف از انجام این بررسی، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ترشی و خیارشور است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات، واحد های فعال و در دست احداث، منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.

طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 1 میلیارد تومان دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر 700 میلیون تومان و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 33.7 میلیارد تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت كمتر از 6 ماه برگشت می یابد . لیكن برآورد های اقتصادی به شدت تابع قیمت فصلی مواد اولیه می باشد و توانایی رقابت با شركت های دیگر نیز بسیار حائز اهمیت است.

احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، فارس، خراسان رضوی، خوزستان و همدان و اردبیل که از نقطه نظر راه های ارتباطی و امکانات شهرک های صنعتی و بعلاوه نزدیکی به بازار مصرف از مزیت نسبی برخوردار هستند، پیشنهاد می شود.

شرایط واردات و صادرات :

استانداردهای ملی و جهانی :

اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز :

فرآیند تولیدترشی و خیار شور :

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *