دانلود ترجمه مقاله نقش کشت غلات و متابولیت های ثانویه با توجه به میانگین نتیجه تداخلات گیاهی-پاتوژن (دانلود فوری)

ترجمه مقاله نقش کشت غلات و متابولیت های ثانویه با توجه به میانگین نتیجه تداخلات گیاهی-پاتوژن

ترجمه مقاله نقش کشت غلات و متابولیت های ثانویه با توجه به میانگین نتیجه تداخلات گیاهیپاتوژن در 13 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

مشخصات فایل

تعداد صفحات 13
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی مهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

ترجمه مقاله نقش کشت  غلات و  متابولیت های ثانویه با توجه به میانگین  نتیجه تداخلات گیاهی-پاتوژن  در 13 صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی



عنوان فارسی :

نقش کشت  غلات و  متابولیت های ثانویه با توجه به میانگین  نتیجه تداخلات گیاهی-پاتوژن

عنوان انگلیسی :

Role of Cereal Secondary Metabolites Involved in Mediating the Outcome of Plant-Pathogen Interactions

تعداد صفحات فارسی : 13 صفحه ورد قابل ویرایش

سطح ترجمه : متوسط

شناسه کالا : aroo

دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/aroo.pdf

دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین 9 هزار و 800 تومان قادر به دانلود خواهید بود .


بخشی از ترجمه :


چکیده
غلاتی مانند  گندم، برنج و جو زیر بنای رژیم غذایی اصلی برای مصرف انسان در سطح جهان می باشند . تهدیدات زیادی بازده پایدار و ایمن این محصولات زا تحت تاثیر قرار می دهد  از جمله تلفات از اثر پاتوژن، به خصوص قارچ می باشد . گیاهان مکانیسم های پیچیده تکامل یافته دارند و  مقاومت در برابر پاتوژن ، همراه با  برنامه ریزی پاسخ مرگ سلولی، آزادی پروتئین مرتبط با بیماری زایی و انفجار اکسیداتیو می باشد . یکی دیگر از مکانیسم دیگر در دسترس سنتز و آزاد از متابولیت های ثانویه سمی به پاتوژن بالقوه است. کلاس های چند گانه  از این ترکیبات استاتی سونو مشخص شده و خواص ضد قارچی خود را  نشان داده است. با این حال عدم تکنیک های تحلیلی مناسب از پیشرفت شناسایی و بهره برداری تمشک از این متابولیت های جدید  را مختل کرده است. در این بررسی، ما نقش متابولیت های ثانویه را  در بیماری های محصول غلات و به طور خلاصه در روش تحلیلی با  باز کردن قفل بالقوه آنها در کاهش تلفات عملکردی خواهیم داشت .

Abstract

Cereal crops such as wheat, rice and barley underpin the staple diet for human consumption globally. A multitude of threats to stable and secure yields of these crops exist including from losses caused by pathogens, particularly fungal. Plants have evolved complex mechanisms to resist pathogens including programmed cell death responses, the release of pathogenicity-related proteins and oxidative bursts. Another such mechanism is the synthesis and release of secondary metabolites toxic to potential pathogens. Several classes of these compounds have been identified and their anti-fungal properties demonstrated. However the lack of suitable analytical techniques has hampered the progress of identifying and exploiting more of these novel metabolites. In this review, we summarise the role of the secondary metabolites in cereal crop diseases and briefly touch on the analytical techniques that hold the key to unlocking their potential in reducing yield losses.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *